| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
iko Ereklyevadász

Csatlakozott: 2007.10.06. Szombat 12:30 Hozzászólások: 4557 Tartózkodási hely: általában Sin City
|
Elküldve: 2010. Ápr. 20. Kedd 08:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bubek írta: | | iko írta: | | mindig elfelejtem megkérdezni, de hogy lehet rejtve bejelentkezni?? | Magadat látod > Jelenlét elrejtése > igen  |
eszembe nem jutott volna köszi =] _________________ I DoN't SuFFeR FroM InSanitY.. I EnJoy EveRy MinUte Of It!!
carpe diem, die another day - avagy: mosolyogj, a holnap rosszabb lesz a mánál..=]
 (http://i42.tinypic.com/ibc3r6.jpg) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bubek *A fórum Don Juan-ja*Mindenttudók Klubja

Csatlakozott: 2006.02.05. Vasárnap 23:06 Hozzászólások: 11855 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: 2010. Ápr. 20. Kedd 08:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| iko írta: | | mindig elfelejtem megkérdezni, de hogy lehet rejtve bejelentkezni?? | Magadat látod > Jelenlét elrejtése > igen  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iko Ereklyevadász

Csatlakozott: 2007.10.06. Szombat 12:30 Hozzászólások: 4557 Tartózkodási hely: általában Sin City
|
Elküldve: 2010. Ápr. 20. Kedd 08:29 Hozzászólás témája: |
|
|
mindig elfelejtem megkérdezni, de hogy lehet rejtve bejelentkezni??
és a pucolás: a turmixgépben elég régóta nem érintett szobák is leledzenek
és az archívumban a "nem kellett volna de mégis megcsinálta" topikok.
ezek közül nem tom, kinek mi maradandó és pucolandó. döntsön a nép _________________ I DoN't SuFFeR FroM InSanitY.. I EnJoy EveRy MinUte Of It!!
carpe diem, die another day - avagy: mosolyogj, a holnap rosszabb lesz a mánál..=]
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mod Moderátor

|
Elküldve: 2010. Ápr. 14. Szerda 05:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Takarítás lesz, ha ráérünk, de mindig olyan nagyon elfoglaltak vagyunk.
Ti küldtétekről is tudunk, állásfoglalás is van róla.
| Idézet: | Biztos annak idején másnak indult, csak közben át lett nevezve.
Az egyik Ti küldtétek az ilyen photoshopkodós baromság, úgy rémlik.
A másik meg valami másik baromság, aminek talán nem is Ti küldtétek volt a neve. Hanem mondjuuuuk... ...Mi kaptuk.
|
Egyébként várom a javaslatokat az kipucolandó témákról PÜ-ben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
haladzska nekem nem jutott eszembe semmi egyedi
|
Elküldve: 2010. Ápr. 14. Szerda 05:47 Hozzászólás témája: |
|
|
ráférne sztem egy takarítás a fórumra... van egy csomó téma amit nem használunk... meg pl 2 témán belül is van ti küldtétek topik... nem sok ez már így? _________________ CAKE IS A LIE!
az iguána megharapja a nem-álmodókat  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egona Béta Nőstény (Udvari Gonosz)

Csatlakozott: 2005.04.12. Kedd 17:43 Hozzászólások: 5940 Tartózkodási hely: Locked-in szindróma van.
|
Elküldve: 2010. Ápr. 14. Szerda 05:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Volt már telekocsi topikunk, elég üresen kongott, ezért szűnt meg. _________________
Volt a kezemben szalma meg madzag, tekergettem, tekergettem, és... egyszer csak ott lett. Tiszta egér.
Je tady někde internetová kavárna?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iko Ereklyevadász

|
Elküldve: 2010. Ápr. 14. Szerda 04:42 Hozzászólás témája: |
|
|
várható koncertek topikban szokták ezeket egyeztetni meg a zárt topikokon belül is vannak ilyen szobák.. _________________ I DoN't SuFFeR FroM InSanitY.. I EnJoy EveRy MinUte Of It!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attila.p3 Törzstag

|
Elküldve: 2010. Ápr. 14. Szerda 04:41 Hozzászólás témája: |
|
|
tuti valahol le van írva, de inkább itt, biztosan gyorsabb lesz:
Életképes lehet-e egy olyan topic valamelyik szobában, ahol a koncertekre, fesztiválokra utazók összeszervezhetnék az utazásukat (közös autó, vonatmenetrendek, találkahelyek, stb...)? a közösségi életet tuti tovább erősítené.
Hogyan lehet a topicot indítani?
Csak egy ötlet, ha ti is gondoljátok! Eik a választ. _________________ attila.p |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iko Ereklyevadász

|
Elküldve: 2010. Márc. 11. Csütörtök 12:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Herby írta: | | másik böngésző? |
a firefox ennyire kiment volna a divatból? a fészbukot sem bírja annyira.. amúgy nincs másik böngésző feltéve a gépre és sajna nem is áll módomban.. _________________ I DoN't SuFFeR FroM InSanitY.. I EnJoy EveRy MinUte Of It!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Herby Kagylófaló Majomparádé

Csatlakozott: 2005.12.09. Péntek 17:19 Hozzászólások: 5302 Tartózkodási hely: hajdúsámson
|
Elküldve: 2010. Márc. 10. Szerda 06:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| másik böngésző? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
iko Ereklyevadász

|
Elküldve: 2010. Márc. 10. Szerda 03:59 Hozzászólás témája: |
|
|
még mindig nem értem, hogy van az, hogy néha villognak zölden a .. micsodák.. máskor meg nem. miért nem látom sehogy, hol van új hsz? bejelentkeztem a pü-knél is meg a belépésnél is, de semmi.. _________________ I DoN't SuFFeR FroM InSanitY.. I EnJoy EveRy MinUte Of It!!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
simán ákos Sütőtök

Csatlakozott: 2007.03.14. Szerda 16:25 Hozzászólások: 8295 Tartózkodási hely: Kiskunlacháza - Budapest - Piliscsaba
|
Elküldve: 2010. Feb. 25. Csütörtök 06:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Vannak olyan témák, amiknél törölheted a hozzászólásodat, ha a tiéd az utolsó.
De a "Szerkeszt" gombbal, ahogyan csináltad és Imre is írta, át lehet írni a hozzászólásod teljes szövegét és legközelebb nem kell újat begépelned
Vagy legeslegvégső esetben, ha valami nagyon olyat írtál, amit nem akarsz viszontlátni és még a helyét sem, akkor PÜ adminnak vagy modnak  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Imreking Törzstag

Csatlakozott: 2009.03.05. Csütörtök 20:42 Hozzászólások: 629 Tartózkodási hely: BP||Martfű
|
Elküldve: 2010. Feb. 25. Csütörtök 06:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hydrogen írta: | Hogy tudom törölni a saját hozzászólásomat??
Csak mert van/volt egy hsz, amit véletlenül kétszer küldtem el.  |
sztem nem lehet. viszont lehet módosítani úgy, hogy a tartalma üres legyen. _________________ 6,5 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hydrogen Rendszeres visszajáró
Csatlakozott: 2009.10.16. Péntek 16:04 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Agria City
|
Elküldve: 2010. Feb. 25. Csütörtök 05:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Hogy tudom törölni a saját hozzászólásomat??
Csak mert van/volt egy hsz, amit véletlenül kétszer küldtem el.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Herby Kagylófaló Majomparádé

Csatlakozott: 2005.12.09. Péntek 17:19 Hozzászólások: 5302 Tartózkodási hely: hajdúsámson
|
Elküldve: 2009. Dec. 26. Szombat 01:16 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát mi? Hóemberépítéssel kapcsolatos?.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|