Qkaman 30Y

|
Elküldve: 2009. Jan. 09. Péntek 08:14 Hozzászólás témája: 2009 január - Qka --> ....mert elért engem is a 30Y szele |
|
|
Aztán jött egy telefon! Mi? KI? Ja persze! Ok próbáljuk meg! Eljött az első randi. Innen kérdőjelek onnan SZERETET!!!
Jöttek hetek, hónapok, és sietek egyik klubkoncertemről egy másik lemezbemutatóra. A színpad felé közeledve megszólítanak " emlékszel 85' ben együtt jártunk az E házból a B házba?"Kérdezem:hogyan?
miért? De a válasz egy tök mindegy-el egyenértékű ital volt. A probléma nem is ezzel az elsővel inkább a többi 7-el volt. Beléptem. Emberek, fények, meleg, Hű ha ez kemény lesz! Eljött az időm és a színpadra lépésnél megcsúsztam ( persze a sok pára miatt ) de hála a mögöttem álló szemüveges szakállas embernek, egy jól irányzott lökéssel korrigálódott az eredetileg kiszámolt pályám. És neki lett igaza. És ott álltam életem első Y koncertjén! Innen bámulat onnan SZERETET!!!
Búcsú.
Még egy telefon! Megint? Akusztikus? PIM? Ok!
Zsenialitás, és én a részese..................... Köszönöm!!!!
Megbeszélés, megbeszélés, telefon ( a sokadik ).
Megint? Többet? Ok megyek!
Irgalmatlan fájdalom, csillapításra szolgáló rövid, teljes szólásszabadság!
Elkészült és én csak a megjelenés után hallgattam meg. Tetszett! Köszönöm Bálna!
PECSA na meg az őszi Tour.
Irgalmatlan pörgés és a színpadokról lecsorgó határtalan energia!
Tanítani való közönségszeretet, profi menedzsment. Ez valami nagyon új és formabontó.
Így is működhet és ez büszkévé tesz mert elért engem is a 30y szele!
Innen tisztelet onnan SZERETET!!!!! |
|