FŐOLDAL A 30Y zenekar hivatalos fóruma

"egy 30 centis vonalzóval az ország bármely két pontját össze lehet kötni" (Chani)

GY.I.K.GY.I.K.   KeresésKeresés   IpszilonistákIpszilonisták   Terápiás csoportokTerápiás csoportok   ITT REGISZTRÁLHATSZ!ITT REGISZTRÁLHATSZ! 
 Magadat látodMagadat látod   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

2009 január - Qka --> ....mert elért engem is a 30Y szele

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    FŐOLDAL -> Zenekari BLOG
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Qkaman
30Y

HozzászólásElküldve: 2009. Jan. 09. Péntek 08:14     Hozzászólás témája: 2009 január - Qka --> ....mert elért engem is a 30Y szele Hozzászólás az előzmény idézésével

Aztán jött egy telefon! Mi? KI? Ja persze! Ok próbáljuk meg! Eljött az első randi. Innen kérdőjelek onnan SZERETET!!!
Jöttek hetek, hónapok, és sietek egyik klubkoncertemről egy másik lemezbemutatóra. A színpad felé közeledve megszólítanak " emlékszel 85' ben együtt jártunk az E házból a B házba?"Kérdezem:hogyan?
miért? De a válasz egy tök mindegy-el egyenértékű ital volt. A probléma nem is ezzel az elsővel inkább a többi 7-el volt. Beléptem. Emberek, fények, meleg, Hű ha ez kemény lesz! Eljött az időm és a színpadra lépésnél megcsúsztam ( persze a sok pára miatt ) de hála a mögöttem álló szemüveges szakállas embernek, egy jól irányzott lökéssel korrigálódott az eredetileg kiszámolt pályám. És neki lett igaza. És ott álltam életem első Y koncertjén! Innen bámulat onnan SZERETET!!!
Búcsú.
Még egy telefon! Megint? Akusztikus? PIM? Ok!
Zsenialitás, és én a részese..................... Köszönöm!!!!
Megbeszélés, megbeszélés, telefon ( a sokadik ).
Megint? Többet? Ok megyek!
Irgalmatlan fájdalom, csillapításra szolgáló rövid, teljes szólásszabadság!
Elkészült és én csak a megjelenés után hallgattam meg. Tetszett! Köszönöm Bálna!

PECSA na meg az őszi Tour.
Irgalmatlan pörgés és a színpadokról lecsorgó határtalan energia!
Tanítani való közönségszeretet, profi menedzsment. Ez valami nagyon új és formabontó.
Így is működhet és ez büszkévé tesz mert elért engem is a 30y szele!
Innen tisztelet onnan SZERETET!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    FŐOLDAL -> Zenekari BLOG Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.