FŐOLDAL A 30Y zenekar hivatalos fóruma

"egy 30 centis vonalzóval az ország bármely két pontját össze lehet kötni" (Chani)

GY.I.K.GY.I.K.   KeresésKeresés   IpszilonistákIpszilonisták   Terápiás csoportokTerápiás csoportok   ITT REGISZTRÁLHATSZ!ITT REGISZTRÁLHATSZ! 
 Magadat látodMagadat látod   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

2007 december - beckzoli

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    FŐOLDAL -> Zenekari BLOG
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
beckzoli
30Y

HozzászólásElküldve: 2008. Jan. 01. Kedd 03:24     Hozzászólás témája: 2007 december - beckzoli Hozzászólás az előzmény idézésével

az endinek igaza van. elhanyagoltuk. én minden beszélgetésben - ha ez felmerül - a papára kenem. a papa meg olyan megindítóan bólogat, magára veszi összes bűneinket, ő a mi privát megváltónk, hogy azzal probléma megoldva, kérdések elnapolva. de ma január elseje van. az új év első napja. ráadásul ilyen tájban fogantam, ha a számok nem hazudnak, és ez valami bizsergő, mitikus és örökös múltidővel tölti be a szobát. a mutterék nem csinálhatták a szabadban, lássuk be, ott most kevés hely jutna az élvezetnek, odahaza meg nagyon óvatosan és csendben kellett, nagyszüleimnél éltek falun, öreganyámék biztosan otthon voltak egész nap. mert a földművesek telente pihennek, ki kellett lógni mondjuk tollfosztásról, úgy képzelem, de külön-külön, úgy, hogy a gyanú árnyéka se merülhessen fel, szóval előbb alighanem anyám, amikor észrevette, hogy a monoton munka és a somlói bor meghajtotta öreganyám hátát és az álla a mellkasára koppant, a nagyapám az nem volt ott, úgy képzelem, inkább a pajtában kalapálta a vájút, na apám meg azt mondja, édesanyám, hozok be fát, azzal ki az ajtón, a megbeszélt helyre, és elfordították a fejüket az égiek egy pillanatra... igen, ez történt ezen a napon, aztán éveken át jézus szíve alatt aludtam nagyanyáméknál ilyenkor, nem néztem sötétedés után a triptichon-tükörbe, mert onnan nagyanyám szerint az ördög néz vissza rám, és igyekeztem átvészelni ördög nélkül a szilveszter éjszakákat. később otthon, egyedül. az otthon panelt jelent, az egyedül meg azt, hogy a zazával. a pezsgőt nem szeretem, a kötelező jóhangulatot se, hogy ilyenkor apák lehetnek otthon lebaszás nélkül részegek, ilyenkor a feleségek örülnek férjeik lerészegedésének, és ezeken a napokon a zenei ízlés is komoly csorbát szenved, meggyőződésem szerint, ezért állnak a panelokban 364 napig a hi-fi cuccok, hogy ilyenkor, egy estére megszólalhassanak. a lányunk nagymamázik (ellenőriztem, nincsen jézus-szív, az ördögök meg régen kiköltöztek a tükrökből), és néhány év múlva majd azon gondolkodik, hogyan is tették az ő szülei (szabadban-e, mondjuk?), mert ha szeptemberben született ő is, és a számok, ha nem hazudnak, akkor annak talán éppen egy január elsején kellett történnie.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    FŐOLDAL -> Zenekari BLOG Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.