FŐOLDAL A 30Y zenekar hivatalos fóruma

"egy 30 centis vonalzóval az ország bármely két pontját össze lehet kötni" (Chani)

GY.I.K.GY.I.K.   KeresésKeresés   IpszilonistákIpszilonisták   Terápiás csoportokTerápiás csoportok   ITT REGISZTRÁLHATSZ!ITT REGISZTRÁLHATSZ! 
 Magadat látodMagadat látod   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

2007 szeptember, október - 30Y --> Pep! magazin

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    FŐOLDAL -> Zenekari BLOG
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
30Y Endy
30Y

HozzászólásElküldve: 2007. Nov. 23. Péntek 12:20     Hozzászólás témája: 2007 szeptember, október - 30Y --> Pep! magazin Hozzászólás az előzmény idézésével

Borzasztó. Hónapok óta nem ír a zenekar a blogba. Majd a Papa novemberben. Ugye, Papa? Wink

Jobb híján itt van exkluzívban a Pep! magazin leendő decemberi számának egy várható részlete. Kaptunk öt témakört, meg mindegyikhez két-három mondatnyi szabad teret.

Ádi:
Rubik kocka

Gyerekkorom legizgibb játéka volt, egy-egy oldalát könnyedén ki tudom rakni, de a nagybátyámnak megvolt a módszere, hogy lehet teljesen kirakni – és ez nem a szétszedős dolog, hanem rendesen valami százakárhány lépcsős komoly feladat. Hát, életem nagy kudarca, de eddig sose sikerült eljutnom, maradok az egy oldalasnál. Ahhoz nem kell szétpattintani.

Zaza:
Sex Pistols - Never Mind The Bollocks album

A lemez huzamos hallgatása arra készteti az embert, hogy elkezdje kifordítani a világot önmagából... Én többnyire csak magamat szoktam...

Endi:
Isaura-sorozat

Kiskoromban ott ült az egész család, és Isaurának drukkolt, miközben megpróbálta belőni, hova is fókuszál. Erről ma az Üvegtigris jutna eszembe, meg hogy „ki a főnök?”. Nagy felhajtás volt, amikor Santos kisasszony Kelet-Európába is ellátogatott. Aztán jókat röhögtünk, amikor Gálvölgyi paródiát csinált belőle. Ja, és ma már Leonciót is megértem…

Papa:
Star Wars

Amikor Magyarországon elkezdték játszani a mozik a Csillagok háborúját, a bátyám teljesen rákattant. Elrángatott a moziba (kb. tíz éves voltam), és azt mondta, megmutatja nekem a tutit. Sajnos véletlenül elnézte a műsort, úgyhogy megnéztem harmadszor is a 101 kiskutyát.

Beckzoli:
Elvis halála

Elvis él.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    FŐOLDAL -> Zenekari BLOG Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.