30Y Endy 30Y

Csatlakozott: 2005.04.11. Hétfő 20:22 Hozzászólások: 3456 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2007. Nov. 23. Péntek 12:20 Hozzászólás témája: 2007 szeptember, október - 30Y --> Pep! magazin |
|
|
Borzasztó. Hónapok óta nem ír a zenekar a blogba. Majd a Papa novemberben. Ugye, Papa?
Jobb híján itt van exkluzívban a Pep! magazin leendő decemberi számának egy várható részlete. Kaptunk öt témakört, meg mindegyikhez két-három mondatnyi szabad teret.
Gyerekkorom legizgibb játéka volt, egy-egy oldalát könnyedén ki tudom rakni, de a nagybátyámnak megvolt a módszere, hogy lehet teljesen kirakni – és ez nem a szétszedős dolog, hanem rendesen valami százakárhány lépcsős komoly feladat. Hát, életem nagy kudarca, de eddig sose sikerült eljutnom, maradok az egy oldalasnál. Ahhoz nem kell szétpattintani.
Kiskoromban ott ült az egész család, és Isaurának drukkolt, miközben megpróbálta belőni, hova is fókuszál. Erről ma az Üvegtigris jutna eszembe, meg hogy „ki a főnök?”. Nagy felhajtás volt, amikor Santos kisasszony Kelet-Európába is ellátogatott. Aztán jókat röhögtünk, amikor Gálvölgyi paródiát csinált belőle. Ja, és ma már Leonciót is megértem…
Amikor Magyarországon elkezdték játszani a mozik a Csillagok háborúját, a bátyám teljesen rákattant. Elrángatott a moziba (kb. tíz éves voltam), és azt mondta, megmutatja nekem a tutit. Sajnos véletlenül elnézte a műsort, úgyhogy megnéztem harmadszor is a 101 kiskutyát.
|